Jag är borgmästare i Svampbo. Det innebär att det är till mig folk kommer med sina önskemål om byn. Ibland är det väldigt kloka förslag, som att vi borde skaffa solfångare för att försörja stadens elbehov på ett miljövänligt sätt. Men sen finns det några otroligt konstiga och korkade förslag, och här är ett par exempel på såna.

Ta Kevin, till exempel. Han ber mig sätta upp trafikljus.
BITCH WE AIN’T GOT NO ROADS!!

HNI_0099

Men medan trafikljus ändå är möjligt även om det är fullkomligt onödigt, så kommer vissa med förslaget att vi borde flytta hela jävla staden högre upp. Jovisst, Kid Cat. Jag tar bara och lägger kuddar under Svampbo tills du är nöjd med luften.

HNI_0080

Andra önskemål känns bara illegala, som när Katt ber mig hjälp arrangera insektskamp, där insekter ska slåss mot varandra medan jag förutsätter att vi ska stå runt dem i en cirkel i någons källare och satsa pengar på vinnaren.

HNI_0100HNI_0001 HNI_0002 HNI_0003

Eller som när Katt vill att jag ska försäkra mig om att Kevin inte är en fisk.

HNI_0082

Men visst, jag är borgmästaren. Så jag tar på mig att bygga ut staden. Men tydligen ska ALLT göras till ett omständligt projekt inlindat i tidskrävande byråkrati. Som när jag ville ställa några solstolar för att det är fint väder.

Projekt? Att ställa ut ett par stolar?

HNI_0073

När det var klart tyckte invånarna tydligen att det var en sån prestation att de utannonserade det på byns anslagstavla, och sedan ville de fira. Jag avstod, för jag tänker inte fira att jag ställt ut en stol. Än så länge har jag inte ens sett någon av dem använda stolarna.

HNI_0081

Sen har det inte hänt så mycket mer, annat än att jag tror Robin var full. Han brukar bli lite hotfull och bråkig när han dricker. Jag har byggt en parkbänk för honom att sova på när han är för full för att hitta hem.

HNI_0084

Och Knox fortsätter vara en butterbulle.

HNI_0091

Jag stannade kvar av ren nyfikenhet.

HNI_0092

Ooh, watch out! We have a badass over here! Durg durgit!

Eftersom mitt hus har för många rum och eftersom det inte händer så mycket i dem just nu, så hoppar jag över att lägga upp bilder på dem. Men det finns ett rum som jag vill visa. I det rummet ställer jag mig ibland, när jag vill låtsas att jag är Ludde. De som sett hans videodagböcker kanske förstår.

HNI_0095

Ses nästa vecka!

HNI_0090