Svamppod

Avsnitt 41: The Wonderful 101, SteamWorld Dig och Disney Infinity

Plötsligt ringde telefonen. Det var chefen och Malin skulle behöva jobba söndag för att få rätt på fallet. “Det är det här eller din bricka, gaddammit!” fräste bossen och Malin hade inget val.

Tommy och Samson håller S.V.P.D.-fortet och pratar av sig om The Wonderful 101 som inte verkar vara så jäkla wonderful. Vidare har Tommy snokat rätt på allt som behövs veta om svenskutvecklade SteamWorld Dig medan Samson tagit fingeravtryck på Disney Infinite som hoppas vinna gatorna (och barnen) tillbaka från Skylanders.

I detta avsnitt
The Wonderful 101
SteamWorld Dig
Disney Infinite

Länkar
Sony på GamesCom
Elder Scrolls Online kostar $14,99 i månaden
Ångerrätt på EAs Origin
Spelen som kommer vara tillgängliga vid PS4:s respektive XBOne:s släpp

Avsnitt 41: The Wonderful 101, SteamWorld Dig och Disney Infinity

Kommentarer

 1. Carl skriver:

  Hej.

  Tänkte bara påpeka att det Samson säger angående Sony och vilka avdelningar som de har kvar i dagens avsnitt är fel, det här går att läsa på Sonys amerikanska sida (http://www.sony.com/SCA/who-we-are/overview.shtml): “Sony Corporation of America, located in New York, NY, is the U.S. headquarters of Sony Corporation, based in Tokyo, Japan.  Sony’s principal U.S. businesses include Sony Electronics Inc., Sony Mobile Communications (USA) Inc., Sony Computer Entertainment America LLC, Sony Network Entertainment Inc., Sony Pictures Entertainment Inc., Sony Music Entertainment, Sony/ATV Music Publishing LLC, and Sony Online Entertainment LLC.”

  Enligt en artikel på Wikipedia så slogs Sony Music Entertainment och BMG Entertainment ihop 2004 men 2008 så köpte Sony upp BMG:s 50% procent, så Sony Music Entertainment ägs helt av Sony igen. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Sony_Music)

  Bara så ni vet. 🙂

 2. Jesper Persson skriver:

  Helhäftig intro-låt. Vad heter den?

 3. Jesper Persson skriver:

  Annars bra pod!

 4. ChrisX skriver:

  Den nya “Lyssnar brev” jingeln får mig att tänka på en porrfilm med Günther…. bara jag eller?

  Längtar tills jag träffar på Samson på Steam så vi kan lira Mercenary Kings~

  Fråga:
  Ligga – Döda – Gifta (lek)

  Faith (Mirrors Edge) – Nilin (Remember me) – Jade (Beyond Good and Evil)

  samt

  Kratos (God Of War) – Marcus Fenix (Gears of War) – Solid Snake (MGS)

  / Best Regards ChrisX

 5. Anna.P.Anna skriver:

  Under hela Disney Infinity-segmentet sitter jag och blir mer och mer upprörd över alla fula knep och grepp som det används sig av; “Nää, ska man få väva in reklam på det där sättet, har de ingen som helst moral, det var det värsta jag någ – ÅHHERREGUD, DET FINNS MED ALICE I UNDERLANDET-GREJER!!”
  Anna, sterilisera dig nu och bespara dina framtida barn din totala brist på karaktär.

Skriv en kommentar