På lördagar spelar K.K. Slider på Club LOL. Egentligen spelar han där varje kväll, men det är på lördagar som han spelar akustisk gitarr och som man kan komma nära honom. Och man vill komma nära honom, för han är sååå sexig. Så inför lördagens spelning tänkte jag fixa till mig lite. Göra mig fin för K.K. Slider.

HNI_0094
HNI_0095
HNI_0097

JAG ÄR ETT MONSTER!!! TITTA INTE PÅ MIG!!! K.K. Slider kan ligga med vem han vill i hela byn! Varför skulle han välja någon med den här urfåniga make-overn som jag betalade 3000 bells för? Jag var otröstlig.

HNI_0008

Men jag gick och såg K.K. Slider ändå.
Han är så dreamy! ~~ <3

HNI_0081

Sedan hände det…

HNI_0083

Mate? MATE? Åh, friend zoned. Och allt är den fula make-overns fel.

Jag tog ut min ilska och frustration på turnip lady nästa morgon, när jag inte hade tålamod att springa och leta henne som jag måste göra varje jävla söndagsmorgon.

HNI_0087

Mina vänner i byn märkte att jag blivit självmedveten om mitt utseende efter att K.K. Slider nobbat mig, så de försökte trösta mig så gott de kunde.

HNI_0076

HNI_0001

Men så plötsligt… Kanske jag har funnit kärlek… Från annat håll? För Mabel berättade att hennes syster Sabel tydligtn frågar efter mig, och längtar efter mig varje dag…

HNI_0003

Men äh, vem behöver kärlek och utseende när man har en väska full av miljontals bells, som jag fick bara för att jag har sparat fem miljoner bells. Så vänta nu… Jag får pengar för att jag har massa pengar? Precis som i verkliga livet!

HNI_0002

HNI_0005