Quicktitt

Flashback (Xbox 360)

Varning för starkt språk de första 8 sekundrna. Ludde visar Tommy runt i en förkyld grotta full av snoriga tentakler. Vi tar även en väldigt kort och väldigt snabb resa till 1993.

Kommentarer

  1. ConraDargo skriver:

    Hur stor potential som den här remaken än har att bli dålig, trots (?) Paul Cuissets medverkan, så måste jag ju ändå köpa det och lira. Man får ju trots allt med originalet också, och bara det är ju tumme upp.

    Dessutom har jag fortfarande 1300 poäng att spendera sedan typ 1½ år tillbaka, såatte…

    Ska man tro Paul i alla de intervjuer som han har fått ställa upp på inför den här releasen, så ska ju denna version vara än närmare den vision som teamet hade 1992 på grund av de tekniska begränsningar som existerade då.

Skriv en kommentar