PowerPlay

Del 3: Tobbe vs Mike Tyson

PowerPlay är en videoserie där Anders ger Tobbe spelutmaningar att klara framför kamera. Nytt avsnitt varannan fredag och var tredje avsnitt live. Har du missat tidigare delar så hittar du dem HÄR.

Det tredje avsnittet av PowerPlay sändes live under fredagen men missade du kalabaliken så hittar du videon här.

Tyvärr var tekniktrollet framme och vi fick byta till en sämre mic i sista sekund, vi drogs också med viss osynk mellan spel och kamera. Sånt som händer när man kör live, live and learn 🙂

Efter huvudsegmentet var klart blev det lite bonusspelande, de delarna hittar du sparade på vår Twitch-kanal. (Spola fram i Punch-Out-videon plus ett separat bonusavsnitt)

Vi ses igen om två veckor när det är dags för Mega Man 3 med enbart bustern!

Kommentarer

 1. Lasse skriver:

  Jag kan inte chatta med er?

 2. Bob skriver:

  Tack för 4 timmars underhållning, Anders å tobbe. Å tack till alla medchattisar!

 3. Peter Eriksson skriver:

  Riktigt kul livespelning grabbar. Kul också att det faktiskt blev en utmaning och att Tobias torskade ett par ggr. Det gjorde mycket för underhållningen, Turtles gick ju som på räls bokstavligt talat. Det här med för mycket övning på spel utan timer… borde finnas en gräns där.
  Från mig som njöt av pizza, snacks och öl hemma hos den adliga svampriddaren Nidde tillsammans med han broder Jickel och Ivan kan jag bara säga:
  Power Play, Connecting People.

 4. Tobias skriver:

  Åh, kul att mitt önskemål kom med! Skäms som en gris att jag inte hunnit titta på er mer. Trodde naivt nog att man skulle ha tid för sånt när man var pappaledig – men men! Akta dig för woodman och quickman som doc robotar säger jag bara. Mad shit! Och wily där han sitter i krabban mot slutet. Där tar det stopp för mig, men inte nött honom supermycket. Lycka till! 😀

 5. KasseJasse skriver:

  Riktigt underhållande fredag! Trots allt “brum brum”.

  Dessutom fick vi livestreamare lite extra. Uppskattas verkligen!
  Jätte kul att snacka med alla i chatten, var jättekul.

  Ser fram emot nästa livestream! 🙂

 6. Cazlab skriver:

  Helfestligt indeed! Hoppas på att catcha streamen nästa gång också 🙂

 7. Lucas skriver:

  Fantastiskt! Set fram emot nästa avsnitt. Kommer nog göra som Anders säger och ta en grogg till det. För bättre underhållning än det här tror jag inte existerar!

Skriv en kommentar