Champions & Heroes

Selektiv Radioaktivitet

Selektiv Radioaktivitet- Amanda

Amanda

Det händer rätt ofta att olika typer av raser får nya designs mellan spel. Eftersom budgeten kan ha blivit större eller att skaparna har fått en bättre idee av hur de vill att rasen ska se ut etc. I Dragon Age 2 fick alverna en ny design. Jag var helt ok med designen, men alverna var inte längre ”vackra” så som alla beskrev dem. Det blev mest väldigt udda när människorna gick igång om hur snygga de var.

Kommentarer

 1. Åsa skriver:

  Men..Fenris! Har en seriös crush på den duden alltså.

 2. Myrro skriver:

  Fenris är jättefin! Men jag kände faktiskt inte igen Zevran när jag stötte på honom i tvåan, trodde ärligt talat att de bara återanvänt rösten. Och då var jag ändå IHOP med honom precis hela ettan!

 3. Åsa skriver:

  Jaa! Men det har du rätt i, han ser rätt så creepy ut i 2:an.. Stackarn’.

 4. Mordio skriver:

  Är jag den enda som var positivt inställd till den nya alvdesignen? I Dragon Age Origins ser de exakt ut som människor med undantag av deras spetsiga öron, totalt fantasilöst. Och den som kommer och påstår att Merrill är ful har ingen smak att tala om! ^^

Skriv en kommentar