PowerPlay är en videoserie där Anders, och även ni tittare, ger Tobbe spelutmaningar att klara framför kamera. Nytt avsnitt varannan fredag och var tredje avsnitt live. Har du missat tidigare delar så hittar du dem HÄR.

Detta avsnitt som är det sjätte i ordningen sändes live fredagen den 29/11. Tobbe utmanas här till att klara både Ghost ’n Goblins och Super Ghouls ’n Ghosts, två av Nintendo-bibliotekets ökänt svåraste spel.

Vi vill speciellt tacka er som satt med oss live, det är ni som gör det så kul att hålla på med det här projektet! Fortsätt kommentera och gilla, både här och på Youtube, och kom gärna med förslag på nya utmaningar.

Nästa avsnitt blir det sista för den här säsongen, julstök och annat husligt kommer emellan. Fredagen den 13:e är det dags för Tobbe att ta sig an Probotector 1 och 2 till NES – utan Konami-kod, utan att plocka upp några vapen och under en timme totalt.

Väl mött nästa gång!