PowerPlay är en videoserie där Anders, och även ni tittare, ger Tobbe spelutmaningar att klara framför kamera. Har du missat tidigare delar så hittar du dem HÄR.

Vi är äntligen tillbaka igen, långledigt under påsken var precis vad som behövdes för att hinna spela in ett nytt avsnitt PowerPlay. Tobbe utmanas den här gången till att klara Adventure of Link, även kallat Zelda 2, utan att behöva ta en continue. Nerverna, skriken, skräcken och random substantiv slår i taket i mer än tre timmars underhållning.

Tobbe har jobbat en del med tekniken och man kan numera avnjuta PowerPlay i 720p50 om man har en webläsare som stödjer det, tex Chrome (Firefox behöver aktivera HTML5-spelaren HÄR). Spelet går dessutom numera via en Framemeister, läs gärna Tobbes teknikkrönika för mer info om den.

Mycket nöje, och lämna gärna en kommentar.