Svamppod

Avsnitt 61: Broken Age, Edge, Dragon Ball Z: Battle of Z

Anders, Linus, Tobias och Tommy är tillbaka i podetern och snackar spel. Egentligen är det bara Tommy som har spelat något relevant, så spelsnacket blir relativt kort, men redan i nyheterna tar vi revansch då vi har en hel del att gå igenom efter alla specialavsnitt den senaste tiden. Detta betyder att avsnittet även denna gång rinner över 3-timmars gränsen, även om det är på målfotto denna gång.

Obs! Missa inte att veckans Bonus-avsnitt erbjuds gratis till alla. Mer information om detta återfinns i avsnittet.

Avsnitt 61: Broken Age, Edge, Dragon Ball Z: Battle of Z

 

Kommentarer

 1. ChrisX skriver:

  Min Avengers Trupp 🙂

  Hulken – Asura (Asura’s Wrath)
  Captain America – Simon Belmont (Castlevania)
  Hawkeye – Pit (Kid Icarus)
  Black Widow – Bayonetta (Bayonetta)
  Iron man – Robo (Chrono Trigger)

  Hade svårt med Black widow picken då jag inte hade en aning vem det var först.

 2. Racso skriver:

  Gillade klippningen till EVE Online-nyheten och Below the Asteroids började spela. Fick rysningar, var en massa år sedan jag hörde låten och fick en bra känsla. Lite bättre research under nyhterna skulle uppskattas, mest för att det avbryter lite av flödet ni har, då man har uppfattningen att de flesta inte förstår eller bryr sig så värst om nyheten och tystheten faller. Vet inte om ni diskuterar nyheterna innan programmet börjar så alla har en grund eller var det som innan att ni får ett litet nyhetsbrev intern och det är upp till en läsa eller inte.

  Annars ett bra avsnitt med fint innehåll.

  • Tommy Håkansson skriver:

   Det händer ibland att vi är lite slarvigt pålästa. Men ofta har frågorna vi stället inga officiella svar. Som till exempel ”vad händer med Black Tusks tidigare AAA-titel nu när de börjar på Gears of War?”

   Om vi däremot har faktafel är det bara fy skäms, och då är vi jättetacksamma om ni lyssnare pekar ut det så att vi kan rätta oss i nästa avsnitt. Exempelvis som vi gjorde i det här avsnittet angående Wii Us försäljningssiffror.

 3. Lovelime skriver:

  Jäklar vad oväntat men sjukt imponerande nyhetsinslaget med Jickel blev, det kändes sjukt proffsigt med att bjuda in “experter” på områden som ni inte kan så mycket om (även om ni kan väldigt mycket).

  Gillar dessutom hela biten med inslag. Det är gärna något som jag skulle vilja se återkomma lite då och då, att någon gäst bjuds in i ett kort inslag. Behöver kanske inte vara något som är nyhetsrelaterat dock.

  Mig veterligen av vad jag lyssnat på så ibland svenska amatörspelpods så är det bara Farbror Atlas i speltorsk som har vid några få tillfällen ringt upp “ämneskunniga” som inslag i program, minns hans indiespels-special bland annat.

  Jag vill dock poängtera att jag inte vill trampa er på tårna och vill inte att ni ska tro att jag tycker ni ska härma p3 spel med frekventa inslag och krönikor i varje avsnitt. Även fast jag gillar p3 spel och älskar Samsons krönikor. Så kan jag förstå att det kanske skulle kännas konstigt att efterapa er tidigare vapendragares jobb.

  Men oavsett så var det ett grymt inslag. Kan inte Jickel gästa ett helt avsnitt någon gång?

  • Tobias Andersson skriver:

   Du trampar absolut inte på några tår, vi är ju en community-driven sida och podcast så dina åsikter är mer än välkomna.

   Att ha inslag och gäster är något vi absolut ska försöka ha mer av, vi ska bara lyckas hitta kombinationen av relevant ämne och rätt personer.

 4. Bokbindar Anton skriver:

  Får väl instämma i hyllningskören. Det var roligt att få höra från någon insatt om det här slaget i EVE. Jag hade läst om det tidigare men nu fick nu förstod man verkligen magnituden av vad det hela. Ett väldigt trevligt inslag. Hade jag ägt en dator hade jag nog kanske prövat på detta.

  Lite nyheter runt Broken Age var ju trevligt. Jag var med och skänkte en slant till detta men har verkligen inte följt ett enda nyhetsbrev från Double Fine… Ville inte veta så mycket om spelet förens jag testade det själv. Nu gäller det bara att hitta mailet med själva *spelet* i.

  Med det sagt. Fint avsnitt! Nästa gång jag lyssnar på er är jag tillbaka på Öland igen.

  PS: Angående E3. När ni satt och pratade lite om det så fick ivarjefall jag känslan av vad vore en bal på slottet?
  Kanske dags att kickstarta iväg några av er dit?

  Ha det bra! MvH Anton

 5. Danefantom skriver:

  Herregud? Valde ni inte Gordon Freeman till ert avengers team? Han kändes ju ganska given xD

Skriv en kommentar