Svamppod

Peters Sommarpod: Supernatural

Obs! Vi stötte på några tekniska problem gällande bilden till detta avsnitt. Därav är ovanstående bild, samt avsnittsbild något haffsigt ihopslängda. En ny bild kommer så snart den är färdig.

Peter har velat fram och tillbaka vad hans sommarpod ska handla om, men till slut föll lotten på tv-serien Supernatural – en riktig långkörare som under sina 10 säsonger fångat upp en riktig stor fanbase, däribland flera från redaktionen på Svampriket. Dessa gör denna veckans sommarpod – mycket nöje!


Hämta här

Kommentarer

 1. joel skriver:

  Fan va bra alltså!! Och låten i slutet, helt fantastisk! Såg serien första gången när säsong ett gick på femman men var för rädd för att kolla då, haha. Komm in på riktigt i serien precis när säsong sex började och varit fast sedan dess! Keep the up work good!

 2. BG Pixlarn skriver:

  Ett sånt här avsnitt kunde ha varit väldigt intressant men blev lite av en besvikelse. Hoppades få höra ett gäng kompisar bonda och dissekera en omtyckt tv-serie och verkligen gå in på djupet av vad som gör den bra. Istället tassade ni runt allt för att hålla det så spoiler-fritt som möjligt. Kändes lika tråkigt som när ni i snackar om Tell Tale spel i vanliga podden. Jag som knappt sett serien känner mig bara exkluderad nu och det är aldrig roligt.

  Det är okej att spoila, speciellt om man gör ett specialavsnitt om någonting. De som har sett serien har inget emot det, de som är känsliga låter bli att lyssna, och de som inte bryr sig får smaka på kakan och kanske tycker det verkar tillräckligt gott för att beställa en till sig själv.

  • Peter Ahonen skriver:

   Hej!

   Tack för din input, och jag kan hålla med dig. Till en början hade vi tänkt dissekera serien rejält men det var jag som gjorde valet att göra min pod lite mer snäll gällande spoilers för att inte sabba. Det kan mycket väl vara ett lite mjäkigt beslut, men jag ville inte heller sabba för de som kanske är intresserade. Tanken var att göra podden värd att lyssna på för insatta men också kunna göra det inbjudande för de som inte sett den. Vi kanske tog oss vatten över huvudet i att försöka göra båda sakerna.

   Jättetråkigt att du ogillade den. Vi kanske får göra om det nån gång i framtiden och braka lös i en spoilercast om alla 11 säsonger. För det har vi krut för.

   • Isobel Gelman skriver:

    Jag ville bara säga som motvikt till BG Pixlarn så tycker jag att avsnittet var skitbra! Jag uppskattade att det inte var så mycket spilers då jag inte hade sett Supernatural innan och det var till stor del på grund av den här podden som jag och min sambo började kolla på Supernatural. Vi är nu inne på säsong 10 avsnitt 5! Lyssnade på podden två gånger faktiskt, det brukar jag nästan aldrig göra. Tack för tipset och en jäkligt bra pod!

 3. ZettoByte skriver:

  Jag tyckte också det var lite trist att ni inte ville spoila, speciellt när vi redan har fått Avengers-avsnittet som spoilade allt, men leder det till en framtida spoilercast på alla säsonger så klagar jag inte 😀

  Tyckte även att avsnittet var lite kort.

  Själva innehållet däremot var det inget fel på. Det var nice att få tänka tillbaka på alla dom säsonger som varit och minnas fina ögonblick tillsammans med er. Älskar också att ni klipper in ljudklipp lite då och då.

 4. Nicklas Pihlainen skriver:

  Vart nu ännu mer pepp på att börja kolla på Supernatural. Ska försöka plöja några avsnitt i helgen.

Skriv en kommentar