Svamppod

Avsnitt 266: Bakom rocken

Matilda gör bejublad comeback och leder Glenn samt Peter genom ett ödelagt sverige, ett ödelagt USA och ett inte så ödelagt kortspel. Hur är det förresten med Påskharen, är hen mer eller mindre trolig än tranorna, vad är egentligen grejen med djur och godis?

Hämta Avsnitt Här!

Kommentarer

 1. Magnecyl skriver:

  Apex legends är riktigt bra och släpptes i år! Även Resident Evil 2 remake.

  Det glömde ni:)

 2. Glenn Ahlström skriver:

  Sant! Dock är båda spel som inte passar mig, så inte så konstigt jag glömde dem. Skräckspel och jag går inte ihop, alls, och Battle Royal tröttnar jag på direkt jag dör och inte får spela “Klart” en match, har inget emot att vara sämst, men det blir så antiklimaktiskt att bara dö och sen är det slut 🙂

  • Magnecyl skriver:

   Jag har heller aldrig tyckt om BR innan. Det tog kanske 5 matcher i Fortnite innan jag insåg att det inte var något för mig. Jag var helt ointresserad av nya BR-spel men när jag kollade på youtube såg det så roligt ut.

   Det som jag gillar med Apex är man ett lag och man kan bidra på fler sätt än att få många kills. Jag har vunnit matcher där jag varit ganska usel men spelat med bra personer som jag kunnat heala etc. Att man har olika roller gör att man kan välja något som passar ens spelstil.
   Dessutom är det väldigt mycket roligare gunplay än i tex Fortnite. Det är även (enligt mig) 10ggr mer tilltalande estetiskt och mycket mer charmigt. Så mitt tips är att ge det några timmar om du inte har gett det en chans ännu. Välj Lifeline som karaktär och häng på laget (håll dig lite i bakgrunden och panga/heala). Om du redan testat och inte gillar det så är det inte mycket att göra:) Alla har sin spelsmak.

   • Glenn Ahlström skriver:

    Har spelat 5-6 matcher, ser absolut spelets förtjänster, men tyvärr tröttnar jag så fort jag dör och måste starta om på en ny match, eller sitta och vänta och hoppas på att få komma in igen med hjälp av lagkamraterna.

    Jag ser att det är ett bra spel, bara inte för mig 🙂

 3. Rebecka skriver:

  Vad glad jag blev att höra Matildas stämma igen! Har saknat henne!

Skriv en kommentar