Podrecension

Podrecension: Professor Layton Vs. Phoenix Wright

Tommy och hans sambo Gabriella slår sig ner med en kopp te i soffan för att diskutera det efterlängtade Professor Layton Vs. Phoenix Wright till 3DS. Gabriella som är expert på både Professor Layton och Phoenix Wright talar ut om sina åsikter och tanker i nästan 60 minuter, medan Tommy försöker att inte ställa allt för dumma frågor.

(Många har frågat om det är spoilerfritt. Vi droppar inga tunga spoilers. Jag (Tommy) har inte spelat spelet än, så jag ville höra spoilers lika lite om alla andra.)

Podrecension: Professor Layton Vs. Phoenix Wright

Kommentarer

 1. Bjornface skriver:

  Är det spoilerfritt?

  • Tommy Håkansson skriver:

   Jag har inte spelat det, så jag hade också i intresse att hålla det spoilerfritt. Jag tycker inte något spoilades enligt min spoilerkänslighetsnivå i alla fall. 🙂

   Äldre titlar i båda serierna kan spoilas en aning, men vi försökte undvika det också.

Skriv en kommentar