Svamppod

Avsnitt 70: Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2, Goat Simulator, Batman: Arkham Origins Blackgate: Deluxe Edition, Project Temporality

Vi är tillbaka till ordinarie sändningar och vi lovar att inte ljuga så mycket igen på ett bra tag. Fast man skulle kunna tro att vi ljuger när vi pratar om Goat Simulator, eftersom det spelet är så otroligt konstigt. Och otroligt underbart. Det, och mycket mer i veckans avsnitt, som ändå är lite kortare än vanligt. Hoppas det smakar!

I panelen denna vecka återfinns endast tre panelmedlemmar efter ett lite sent bortfall – vi är väldigt nyfikna att höra vad ni tycker om detta. Är tre alldeles för lite, eller alldeles lagom? Lämna en kommentar här nedan.

Länkar

Avsnitt 70: Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2, Goat Simulator, Batman: Arkham Origins Blackgate: Deluxe Edition, Project Temporality

Kommentarer

 1. Quid skriver:

  Bra avsnitt som vanligt, funkade utmärkt med bara tre personer även om jag personligen inte har något emot mer folk och långa avsnitt.

  Påskägget i BF4 är ju bara jävla bra! Mer sånt i spelvärlden 🙂

  Sen hoppas jag verkligen ni vinner på Level 7, mest för att jag vill att ni börjar beefa med andra igen, kan bli hur bra som helst!

 2. gabbay skriver:

  Bra avsnitt! En sak jag undrar över är om banningsfrekvensen drastigt har minskat sedan Samson lämnade skeppet? Han hade en skjut-först-fråga-sen-mentalitet när det gällde “troll”. Ettnamnkillen… har ju överlevt tre st varningar utan att något har hänt. Själv blev jag bannad flera ggr för att jag kritiserade diverse texter utan att direkt trolla med mening.

 3. ReDead skriver:

  Nog för att jag har förståelse för att man vill plugga för sin blogg/podcast/whatever inför en sådan här omröstning. Men när ni börjar komma med sådana här mutor för att folk ska rösta på er tycker jag det blir lite löjligt. Det känns ju som att den lilla mening som fanns med själva omröstningen försvinner ifall folk börjar rösta för att få se roliga saker i framtiden. Ångrar nästan lite att jag röstade på er som bästa podcast (för det tycker jag verkligen ni är).

  Låt det ni gjorde under 2013 stå för sitt och om det inte det “dög” för förstaplatsen så var ni väl inte tillräckligt bra under det gångna året. Jag hoppas ingen valde att rösta på er istället för sin egentliga favorit bara för att t ex få se Anders spela Tintin (det vill jag också, men men). Som sagt, själva meningen med omröstningen tycker jag försvinner av sådana här kampanjer.

  (men visst, level7-omröstningen är väl inte en så stor grej egentligen såattehhh… men jag håller ändå fast vid det jag skrivit :P)

  Angående att ni var tre i avsnittet; jag tycker att det var bra ändå. Fyra känns ändå som det optimala, där det är precis så att det inte är för många, eller för få. Men ifall det blir bekvämare för er att köra på tre då och då så tycker jag absolut att ni kan köra så. 🙂

  • Anders Brunlöf skriver:

   För mig handlar “övertygandet” mer om att motivera folk som INTE röstat, att faktiskt göra det. Jag förstår ditt resonemang, och inser också att många kommer tycka vi är jävligt tjatiga under denna vecka.

   Men vi är nästan övertygade om att det finns fler därute som helt enkelt inte röstar. Det är för dem som vi hittar på dessa “mutor”. För att motivera dem till att rösta, helt enkelt.

   Tack för din röst förresten!

 4. PunkTeradPandapung skriver:

  Aloha! Eftersom RSM börjar närma sig snart tänkte jag kolla vilka av er på svampredaktionen som ska dit? Ska ni göra något speciellt där? Spela in en livepod? Anordna tävlingar eller bara hänga som vanligt fölk och ha det trevlans? Jag ska iallafall dit för 4e gången och köpa gamla spel och förmodligen glo på en del speedruns 🙂

  Ha det gött så ses vi kanske där! Tjillevippen!

 5. treqie skriver:

  Angående parentesen om FireTVs prestanda vs ps3 och 360, det hörs att.. vad heter han, Linus? inte är så kunnig kring hårdvara. Nu har jag inte kollat upp det så noga själv, men påstå gärna inte att FireTV är likvärdig/knäcker ps3 och 360. Det låter som att du tittat på siffror och kopplat fritt bara.

 6. Förkortningpådetjobbiganamnetanderslin skriver:

  Hej!

  Det krävdes ett par avsnitt för er att säga ifrån 🙂 Bra tålamod guys!
  Tänkte ge er en uppgift att döpa mig! GIVE ME A AWESOME NAME !

  Ps. Känns skrämmande när ni säger att ni vet vem jag är :O how?

 7. Niklas Hansson skriver:

  Hej är lite sen in här. (tog ett tag att hinna lyssna igenom hela casten 🙂 )
  Nu har jag aldrig spelat a Crack In Time vi fick höra om det först 1.5 år in i utvecklingen. Men från de videos vi sett så är det ett jätte simpelt ställ dig på en knapp och sedan kan du göra en 60 sekunders recording ifrån den knappen spel.

  I Temporality är det inte recordings utan aktiva karaktärer som kan påverkas av hur världen förändras 🙂 Du kan också skapa en ny tidslinje när du vill och var du vill 🙂 och röra dig igenom tid fram och tillbaka fritt i 4D 🙂 Men vi vet att det är svårt att förklara, som en av våra you tubare skrivit Man måste spela för att förstå skillnaden 🙂

  När det gäller Dead Strains kontroll så använder vi en paint baserad kontroll mecanism som tillåter dig kontrolera ifrån 5 till 500 Zombies med samma input metod så du kan gå ifrån att ha några få till hundratals inom samma bana 🙂

Skriv en kommentar