Svamppod

Avsnitt 71: Professor Layton Vs. Phoenix Wright, The Wolf Among Us Ep. 3, Towerfall: Ascension

Lite höga på nyheten att vi blivit framröstade både som bästa blogg och bästa podcast försöker vi ändå ta oss igenom veckans avsnitt Svamppod Fyrkant. Och som vi utlovat så är Sandra tillbaka i podden! Sällskapar gör också Tommy, Niklas och Anders – i det som vi nu kan kalla för Sveriges bästa spelpodcast. Tack för stödet, ni är underbara!

Länkar

Avsnitt 71: Professor Layton Vs. Phoenix Wright, The Wolf Among Us Ep. 3, Towerfall: Ascension

Kommentarer

 1. Marcus Larm /Mulker skriver:

  Bra avsnitt! roligt att ni tog upp mitt mail även fast det var lite kneppigt=)

 2. Magnus skriver:

  Yes, Tommy is back! Whiihoo…

 3. ds skriver:

  Är rss-feeden paj eller?

 4. Magnus skriver:

  Bra plan Anders, att hålla Tobbe sysselsatt med gammalt så du kan du behålla hans PS4.

 5. Mayhemic skriver:

  Ey kompisar, måste tipsa er om att tipsa om Samsons nya podcast Omnipodden (som han driver med sin bättre hälft Frankie), nu när mannen ifråga inte ids promota sig själv. 😉 Good stuff!

  http://omnipodden.tumblr.com/

  Tack för mig.

 6. Bokbindar Anton skriver:

  Lite kortare avsnitt än vanligt men nu är det ju innehållet som är det viktiga dock. Men det är ju inte så direkt att jag klagar om det skulle vara mer.

  Jag har bara en liten fråga. Äger någon av er en Vita? (Tommy gissar jag har en då han har snackat en del om Persona 4 Golden) Men ni andra? Om svaret är nej. Vad beror det på? Brist på bra spel eller brist av intresse för bärbart?

  Ha en trevlig påsk!

 7. ReDead skriver:

  Angående Phoenix Wright så kan du ju spela dom spelen som om de vore episodbaserade ala Thw Walking Dead/The Wolf Among Us. Alla de spelen är indelade i tydliga kapitel om 4-5 stycken per spel som är typ 2-6 timmar långa styck. Varje kapitel behandlar ett case, så om du kan behärska dig mellan kapitlena kan du ju spela ett i månaden eller så. 😛

  Kul att Sandra var med igen. Intressant insyn i spelförsäljning från hennes sida!

  Trodde inte att jag hade satt ihop så okända spel! Svårt att veta vilka spel andra känner till. Lite kul att Anders reagerade lite på Deus Excite Bike när han satte ihop till bland annat, vad var det… Animal CrosSing Star och Patapong? 😉

Skriv en kommentar