Quicktitt

Transistor

Supergiant Games, skaparna av Bastion, släpper nu sitt nya spel Transistor. Anders har redan spelat en bit så Tobbe få ta hand om kontrollen och kastas rakt in i spelet.

Kommentarer

 1. Johannes Ungman skriver:

  Denna fråga har inget med spelet att göra utan jag är på jakt efter ett svar på om någon mer än jag har fått en inbjudan till playstation now?

 2. Anders Brunlöf skriver:

  Johannes: Inte vad jag känner till i alla fall. Och det borde jag i så fall känna till 😉

  Tjänsten saknar fortfarande europeiskt datum om jag inte minns fel..?

  • Johannes Ungman skriver:

   Det är därför jag är lite förvirrad, jag vet att det enbart skulle vara i USA som tjänsten skulle testas först men jag har fått ett mail med inbjudan och en 12 siffrig kod för att ta hem det, men dock till Ps3 och inte Ps4 (som jag äger).. Jag får se till att låna min väns ps3 och testa om det fungerar 🙂

Skriv en kommentar