Video

Lördagens Mario Kart 8-cup med Svampriket

Tommy och Ludde ordnade en Svampriket-turnering i Mario Kart 8 i lördags. Så här såg det ut, och framförallt lät det så här. Varning för starkt språk och hög ljudnivå med mycket ilska. Vi ses på banorna igen i kväll (tisdag)!

Kommentarer

 1. Lasselason skriver:

  Fasen vad underbart det var att titta/lyssna på er, känner igen mig som fasen. Jag hänger på ikväll, då ska ni få lite pisk av Sanojas!

 2. Sara skriver:

  Hahaha!! Hög igenkänningsfaktor! Och skönt att det inte bara är jag som svär under spelets gång. However behöver jag visst träna lite mer.
  Femåriga dottern som också lyssnade/tittade tyckte det roligaste var de högljudda rapningarna. Så tack för det..

 3. Henrik Blomgren skriver:

  Allting kan träffa dig från sidan. Så om du driftar eller gör en sväng och någonting kommer och träffar dig från sidan så blir du träffad. Oavsett om du har bananskal eller vanligt skal bakom dig. Bara tutan som fungerar 360 runt dig när du använder den 🙂

 4. Lovelime skriver:

  Så deltog man i sin första Tiiisdags Cup med tron om att det skulle gå ganska ok, efter att jag under den gångna helgen ägt upp mina vänner, vänner som historiskt spelat hyfsat mycket mario kart genom historien.

  Men så sjukt fel jag hade, är visserligen mer van vid 150cc än 100cc så några missbedömda kurvtagningar blev det ju och jag är aningen trött så jag var kanske inte så med i matchen som jag kunde ha varit, Men jag hade nog inte haft en chans även om jag skulle varit i toppform.
  Lyckades gå i mål som tvåa i ett race, men annars var det fyra till sexa i övriga race, race där deltagarantalet oftast var fyra till sex spelare. Det kändes som att jag sällan hade någon chans mot ReDead eller Töntström (tror jag han hette, ber om om ursäkt om jag minns fel)

  Förresten, är det så att poängen finns kvar mellan veckorna?, isåfall blir det kämpigt att hänga med i svängarna när man jobbar 2-skift och missar varannan vecka.

  Men kul var det oavsett.

  • ReDead skriver:

   Jag som själv tyckte det gick lite halvdåligt! 😛 Men folk är sjukt duktiga. Jag möter aldrig så svårt motstånd som under Svamprikets cuper.

   Kul att jag kom in den här veckan, har haft problem att spela online ett tag, men de senaste dagarna kommer jag faktiskt in i matcher fler gånger än jag får error codes! Förhoppningsvis är det något som Nintendo åtgärdat, så att jag inte bara haft tur den senaste tiden.

 5. ReDead skriver:

  Förresten så var Tommys totaloturshaveri på Shy Guy Falls hysteriskt roligt! 😀

 6. jonmlr skriver:

  Kul initiativ, som blev väldigt underhållande!

 7. Sooka skriver:

  För att sammanfatta videon; Tommy hatar varje bana och Ludde kan inte köra kart (kan ju vara det svåra motståndet iofs).
  Även om jag bara har snuddat vid de tidigare spelen i serien så var detta mycket roligt att se på, ser gärna mer i framtiden!

Skriv en kommentar