Övrigt

Mario Kart 8-skola

Tommy ger en snabb lektion i grunläggande Mario Kart 8-strategi, och berättar lite om hur man ska spela och tänka för att få så bra förutsättningar so möjligt. Det går inte så långt in på djupet, men kanske kommer det fler delar i framtiden med lite mer avancerade taktiker.

Kommentarer

 1. Lina skriver:

  Jättebra Tommy! Jag hade tänkt efterfråga tips till nästa svamppodavsnitt, men nu behövs ju inte det. Vill gärna att du gör ett videoklipp med alla genvägar du känner till och vilka som är värda att ta också.

 2. Smisk skriver:

  Vet du hur man får det item man vill ha lättast från sin item-reel?

  För mig verkar det som den snurrar igenom massa items men när man stoppar den väljer den ändå själv vad man får. Det är nästan alltid mynt, grönt skal eller bananskal och aldrig det man vill ha eller det man tryckte på knappen för att stoppa snurran för att få.

  • Tommy Håkansson skriver:

   Nope. Såvitt jag vet är det helt random med olika sannolikhet för olika items beroende på vilken position du ligger på. Att du ser föremål rulla förbi innan den stannar är såvitt jag vet bara en estetisk grej.

   Ibland faller jag tillbaka ett par placeringar med flit innan föremålskuberna om två personer är väldigt tätt bakom mig, så att jag får större chans att få något bra medan de får mindre chans att få något bra. Jag kommer ha större chans att få tre svampar på plats 5 än jag har på plats 3, och så länge plats 4 och 3 ligger alldeles framför mig gör det inte jättestor skillnad.

   • Smisk skriver:

    Nu har jag spelat en hel del och det är helt klart så att man inte kan påverka vilket föremål man får. Då kan man släppa det i alla fall 🙂

 3. zemus skriver:

  Tack Tommy uppskattar detta mycket fick min första vinst online häromdagen tack vare dina tips.

Skriv en kommentar