Video

Tommy kommenterar Mario Kart 8

Det här kommer bli en serie där jag väljer ut Mario Kart 8-matcher då och då, och pratar lite om vad som händer i dem, hur jag tänkte när jag spelade, och lite allmänt om strategier och spelet i stort. I fortsättningen kommer de här klippen bara laddas upp på YouTube, och inte här på Svampriket. De blir alltså YouTube-exklusiva, så in och prenumerera på vår YouTube-kanal om du tycker det här är något för dig! Kom gärna med feedback, då det här avsnittet mest är en testpilot.

Kommentarer

 1. jankke skriver:

  Helt trevlig ide’! Fortsätt med detta och se hur det utvecklas. 🙂

 2. Jonas skriver:

  Detta är underbart Tommy! Hoppas verkligen det blir många fler!

 3. jonmlr skriver:

  Blev ju bra det där.

 4. Dowie skriver:

  Intressant, fortsätt gärna! 🙂

 5. ReDead skriver:

  Det var bra tycker jag, fortsätt gärna. 🙂

  Jag undrar om, med lite mer erfarenhet i spelet, du kanske skulle kunna hinna reagerat på det röda skalet i slutet och kastat fram ditt för att blocka det? Eller krävs det alldeles för hög reaktionsförmåga för det?

  • Tommy Håkansson skriver:

   Jag borde ha varit beredd på det, speciellt då jag tipsar om att göra exakt det i Mario Kart-skolan. Och hade jag varit beredd skulle jag hunnit undvika. Så it’s all on me.

 6. Smisk skriver:

  Fler och längre tack 🙂

 7. Lasse Eriksson skriver:

  Forsätt med detta Tommy, perfekt med små tips för de som just har börjat spela MK8 och även för de mer erfarna spelarna.
  Trisamt och kul

 8. Bokbindar Anton skriver:

  Som novis i just Mario Kart 8 så är videos som denna guld värd. Ser fram och hoppas på fler!

 9. Lovelime skriver:

  Kör på bara med fler videos tycker jag.

 10. Skäggo skriver:

  Jag ser gärna fler videos!

 11. Mysjansson skriver:

  Förvånansvärt bra tbh. Önskar att jag hade ett Wii U så jag kunde ta nytta av tips. Men keep em’ coming.

Skriv en kommentar