Svamppod

Avsnitt 84: Destiny, Ryse: Son of Rome och Dead Rising 3

Det är dags för Svamppod igen och med Anders, Peter, Tobias och Ludde i studion är det dags att prata Destiny – spelet som väldigt många verkar spela just nu. Och mycket på grund av detta blir detta ett avsnitt om förväntningar, höga som låga. För Ludde har till skillnad från oss andra inte spelat Destiny, utan istället två spel han inte hade så mycket förhoppningar på inför släppet. Vad vi tycker återges (förhoppningsvis) i avsnittet.

Länkar

Avsnitt 84: Destiny, Ryse: Son of Rome och Dead Rising 3

Kommentarer

 1. JohnFoo83 skriver:

  En “galen” teori om just storyn i Destiny:

  http://kotaku.com/a-wild-theory-about-destinys-story-1635090330

  Personligen, ingen blir gladare än jag om detta faktiskt stämmer 🙂

 2. Rodde skriver:

  Gillade er podcast. 🙂
  Första gången jag lyssnar på den.
  Tycker att Destiny är bra spel, men inget speciellt.
  Ett spel som är bäst när man spelar med vänner.

 3. gabbay skriver:

  Jag kan tycka att ni pratar för mycket om hur podcasten skall vara och era visioner istället för att prata om sådant som är intressant. Bra avsnitt dock!

 4. Christian Lundström skriver:

  Fortsatt mycket bra jobbat och jag tillhör nog skalan som är besviken på Destiny men det handlar nog mest om att mina förväntningar var alldeles för stora. Ännu en gång blev jag nog knockad av hypedjävulen och dess bihang.

  Storyn känns meningslös, uppdragen alldeles för upprepande och att själva upplägget med Strikes känns ofärdigt och inte riktigt “tajt” i svårighetsgrad och matchmaking. Det kändes konstigt när jag som level 16 dök in i en level 12 Strike där endast jag var över level 10 – på något vis borde det fungera bättre men av vana från MMO-spel(då framförallt WoW) så vet jag att sånt här fixas till med tidens gång men det är synd på ett spel som jag ändå i summan av kardemumman gillar är så spretigt. Jag är nog en av dom som kommer att avsluta huvudstoryn och sedan röra mig vidare – det är många fantastiska spel som hägrar.

  Sen för att lägga till en notis angående Xbox One och dess hårddiskar. Du kan inte byta den interna hårddisken på Xbox One, däremot kan du köpa till en extern hårddisk med usb 3.0 och faktiskt få ut bättre prestanda än den interna hårddisken. Som sidospår väger Battlefield 4 till Xbox One in på över 35gb.

  Nåväl, ännu en bra pod som har förgyllt min dag och jag ser framemot alla era framtida projekt vad gällande Forza Horzion, Destiny-klaner och allt som hör därtill.

 5. DS skriver:

  Bra avsnitt som vanligt.

  Jag vet inte varför, men jag gillar att titta på youtube-videor när folk skruvar isär gamla konsoller och byter, moddar och lagar etc. Det var därför superintressant när ni pratade om hårddiskar, tills Anders avbröt med “nu blev det tekniskt och nördigt”. 🙂

  För mig får ni gärna prata hur mycket som helst om teknik, men jag kanske är ensam bland lyssnarna om att tycka så… :/

 6. Moerktus skriver:

  Hej älsklingar! Ni är jättebra och skitgulliga som
  vanligt. Men snälla ni, säg namnet på elkedjan. En av de fördelar ni har med att inte vara Sveriges radio är att ni utan problem kan säga namnet på Elkedjan. Giant bomb skulle ha sagt namnet på Elkedjan. Om det finns en anledning som typ att Tobbe inte får hänga runt på internet och göra reklam för konkurrenter så är ju det lugnt. Säg det i sånna fall. Ni är en del av branschmedia och i mångt och mycket sysslar ni med konsumentupplysning. Jag är konsument! Upplys mig. Jag lär ju behöva googla i säkert 30 sekunder för att få reda på vilken elkedja det rör sig om! Puss och kram ni är bäst!

 7. Reless skriver:

  Jag vill bara säga att alla inte ser inte lika ut i WoW sedan Cataclysm (?).
  Transmog kallas det och betyder att man kan ta utseendet på ett föremål och sätta det på det du använder. Detta medförde att man fick en anledning att springa i gamla raids och leta gear som ser cool ut. Smart drag, Blizzard.

  Sen undrar jag om man kan byta språk i Forza Horizon…jag klarade verkligen inte av de svenska rösterna.

  Härligt att ni är tillbaka!

 8. En pojke med en plastpåse skriver:

  Kommer ni att möjligen göra Svampriket klaner till en massa andra spel. För jag har länge väntat på att ni skulle introducera något nytt till Svampriket. Nu är det snart höst så det kommer ju släppas en massa spel och några har säkert multiplayer klaner och liknande.
  Det var länge sedan jag kommenterade här :/

 9. Ectogamat skriver:

  Skönt att ni är tillbaka! På tal om svamppod sommar 2015! 9veckor med nio noveller skriven av var och en av svamparna som läses in som radio teater, det skulle utan tvekan ha potential att bli det bästa någonsin.
  Puss på er.

 10. Rapparmannen skriver:

  Hej, tjena, goddag, God kväll!
  hur e läget med er?
  Vet ej om ni såg min fråga från luddes avsnitt, men skit i det!

  Vill bara berätta vad som har hänt nu på senaste tiden. Ni har svampat mig totalt på senaste tiden. Jag har nyligen köpt en 3ds för att kunna spela mario kart med er. helt galet. Så sluta inte med era turneringar, måste köpa spelet nu bara.
  och dessutom har jag börjat lyssna om er från avsnitt 1.

  Har en fråga.
  Vart e malin och vad gör hon nuförtiden? Jag har inte hört så mycket om henne, men hon har en fett charmig skratt och röst! Nästan lika charmig som Anders. <3
  Och så musikalisk när hon sjunger om lara crofts våldtäktscen (avsnitt tomb raider 19 eller 22). Fantastiska avsnitter! Fortsätt så!

  Mvh
  Rapparmannen
  (beatbox pfft, tssss, pfft pfft pfft, pfft tsss pfft, cha, cha chi cha cha, cha tss pffts pffts)

 11. Rapparmannen skriver:

  ps.
  tker namnet svamppod fyrkant borde vara kvar.

Skriv en kommentar