Då var det dags för ännu ett avsnitt av Sveriges bästa TVspelspodcast. Tillsammans med Siri och Anna är det Ludde som håller låda. Den är veckan är  det fullt fokus på Playstation VR, som släpps idag. Ludde har tillbringat en massa tid med den och berättar för er om sina upplevelser. Det är en uppsjö av VR-titlar som avhandlas i veckans avsnitt. Spelen det pratas om är följande: Playstation VR Worlds, Until Dawn: Rush Of Blood, Headmaster, Batman Arkham VR, Battlezone, Here They Lie, och Rigs Mechanized Combat League. Förutom en massa VR-spel så berättar Siri om sina ninja-äventyr i Aragami och om hur hon mått psykiskt dåligt då hon tagit tag i spelet Fran Bow. Apropå att må psykiskt dåligt så berättar Anna även hur det går för henne och hennes lillasyster när de försökt plocka upp Mass Effect igen. Trevlig lyssning.

Hämta här!