Svamppod

Avsnitt 86: Forza Horizon 2, Disney Infinity 2.0, Bayonetta och Dreamhack Stockholm

Ludde, Linus och Peter har samlats i huvudstaden för att försöka ta reda på vad Dreamhack Stockholm har att erbjuda. I avsnittet berättar de om deras upplevelse, men också om en del andra spel och intryck.

Inspelningen skedde under andra förutsättningar än de normala, därav är ljudkvalitén lite skiftande. Hoppas ni kan ha överseende med det.

Avsnitt 86: Forza Horizon 2, Disney Infinity 2.0, Bayonetta och Dreamhack Stockholm

Kommentarer

 1. Mikaej J. Couchér skriver:

  Riktigt bra än så länge! 30 min in I avsnittet. Måste bara saga att App Achievements inte ger några gamerscors. sedan är det typ kanske 5 st I varje app. Netflix, youtube och XBOX Music anväder sig av detta också. så sjukt onödigt!

  Jag la till dig Linus på xbox one nu. få se när jag får tid att lira. kommer förmodligen att nöta Forza Horizon 2!!

 2. Ruben skriver:

  Eftersom Ludde förutsåg att det skulle ske…
  Spritriket – För att bakfylleprodd är kul!

 3. Rapparmannen skriver:

  God morgon/middag/kväll Svampar!

  Alltid uppiggande hos er, ni får mig alltid att Le!

  Jag skäms verkligen och tänkte inte det var wii U det var på.
  Ledsen blev jag efter podden, visste ej att det var så.
  Men nu har jag i alla fall en 3ds och lika bra att använda den till max.
  Nu fram med plånkan och slösa några lax.

  Några 3ds spel ni rekommendera?
  Något man verkligen måste spela?
  FÖRUTOM layton, mario spel, zelda och bravely default.
  För det ska jag fixa har jag bestämt såklart.

  Fråga från era gamla avsnitt.
  Hoppas denna frågan blir en hit.
  Hur känns det idag Anders när du tänker tillbaka till ditt 1 års spel uppehåll?
  Känns det bra Och Skulle du kunna göra om det i dagens spelkoll?
  Skulle ni andra oxå klara av det i dagsläget?
  Jag skulle inte klarat det bara så ni vet.

  Tack och hej
  Leverpastej

 4. Ztyx skriver:

  Hann inte kommentera på förra avsnittet, eftersom jag lyssnade på top timmar Spoilercast before you die om Mass Effect 2. Så jag kan ju säga att jag ligger i lägret att “man lyssnar på alla poddar man följer, även om man kommer efter en stund”. (Jag började lyssna på Svamppod ungefär när avsnitt 20 släpptes eftersom jag behövde sällskap på mina promenader när jag bestämde mig för att sluta åka tunnelbana. Jag kom ikapp någon gång under säsong två, och började då lyssna på Retroresan vilket är varifrån slutskämtet i min förra kommentar kom ifrån.)

  Hur som helst hade jag någonting mer att säga, men jag har hunnit glömma det under dagen. Får se om jag kommer på det imorgon när jag ska lyssna av de sista 20 minuterna av denna cast. (Annars hör jag väl av mig om några veckor, ifall jag hinner börja på spoilercasten om ME3 😉

 5. Ztyx skriver:

  Näh. Hade jag några fler kommentarer så har jag lagt dem till kommentarsfältet för avsnitt 82.

  Eller så retas ni med min kommentar till avsnitt 83. Hur som helst i alla fall – vi ses om ett par veckor, när jag lyssnat färdigt på nästa spoilercast.

 6. Carlen skriver:

  Jag kontrar pappas pärlor med min polare, Peter Vallsten. Kolla in has Rise Against tavla med 70.000 pärlor! Eller hans halo vapen. Eller kolla in alla bilder som finns här: här:https://m.facebook.com/Parltavlor?_rdr Nästa project är en fullskalig portalgun med det vita höljet i pärlor!

Skriv en kommentar