Ni har slitit era hår, förstört er mentala hälsa och tuggat i er julklappskoftan i ren frustration. Men nu är det över, och här har vi facit till årets Julbild. Många var lätta, några var kluriga och en del var rent ut sagt överdjävliga.

Ladda ner bilden här

Då ska vi ju även passa på att utannonsera vår vinnare, vilket i år blev Nils Ewald som listade ut hela 33 referenser! Hack i häl på honom med 32 respektive 30 referenser var Rickard Anderson och Andreas Brandt.

Må solen för evigt lysa lite starkare över era hem och era sneakers göra glada spår i snön. Speciellt till Nils, som även får åtnjuta en smärre summa klöver på för honom lämplig speltjänst. Han får även evig ära och möjligheten att äkta valfritt kungabarn av Storsvampen.

Nils, ring inte oss, vi ringer dig.

Alla ni andra: Gott nytt år på er!