Hej snygging. Hur är läget? Har du haft en bra dag? Vad sägs om att komma hit och sätta dig en stund? Slappna av lite. Sträck ut dig och vila din trötta kropp på de här mjuka, sköna sammetskuddarna. Visst är det skönt? Lite sexigt, eller hur? Vet du vad mer som är sexigt? Tv-spel. Jo, jag lovar, om du tittar efter lite extra noga. De blir sexigare, tv-spelen, ju längre ner du riktar blicken. Längre ner. Längre ner. Ännu längre. Där ja. Ser du nu? Visst är den sexig? Visst är den snyggare och sexigare än den någonsin har varit? Visst älskar du också vååååååååååååt asfalt?

Forza

Forza Horizon 2

Hela spelet bara andas sex. Sexiga, unga sydeuropéer som kör runt i sexiga bilar på dagen och går på sexiga fester på natten. Och asfalten de kör på? Också sexig!

Infamous

Infamous: Second Son

Delsin må vara en bråkstake, men visst är han snygg? Lite sådär farligt sexig, liksom. Lite förbjuden, men ändå åtråvärd. Med sina tajta, sexiga jeans som sitter snyggt på de där sexiga benen som sticker ner i ett par coola sneakers som trampar runt på, just det, våt, sexig asfalt.

Driveclub

Driveclub

Asfalten i Driveclub är så våt och så sexig att den inte ens finns. På riktigt. Spelet visades upp med supersexiga vädereffekter och din finaste våta asfalt du kan tänka dig. Men som med så mycket annat fanns det inte kvar i den slutgiltiga versionen av spelet. Men som tur är har effekterna patchats in igen, så nu är det vått och sexigt igen.

Beyong

Beyond: Two Souls

Även slutet av förra generationen bjöd på riktigt våt asfalt. Så mycket som det förekommer i Quantic Dreams spel kan man tro att det David Cages allra största fetish. Men alla gillar våt asfalt. Du ser ju själv, till och med Jodie är helt tagen av hur våt den är.

Homefront

Homefront: The Revolution

Det verkar som att vi kan se fram emot ännu mer sexigt våt asfalt framöver. Kolla bara här på nästa Homefront-spel till exempel. Vad spelar det för roll att föregångaren var ett riktigt kalkonspel när asfalten är såhär våt i uppföljaren?