Det är mycket nu. Det är jobb, det är fix och det är mycket annat. Och även väntan.

Medan ungefär resten av världen spelar Metal Gear Solid 5 har jag av olika anledningar inte hunnit sätta tänderna i spelet ännu. Detta gör ju lite att tillvaron ställs på sin spets. Jag, den som inte har, ser och känner väldigt tydligt de som har. Så här följer de fem gifar som bäst förklarar mina känslor just nu. Shout outs till Sandra, vår nyligen utflyttade gif-mästare.

Dygnet runt, sedan det släpptes:

Medan resten av världen tycks uppleva detta:

Kollegor börjar plötsligt prata högt om hur coolt Kojimas Afghanistan är:

Niklas länkar bild i Svampchatten på nån söt jävla hund:

Den plötsliga insikten att jag sitter på reddit/r/gaming:

 

Det är självförvållat, egentligen ofarligt och ändå snart dags för mig. Men det har varit hittills otroligt svåra 48 timmar för någon som väntat 7 år på det här spelet. Jag hatar detta. Måtte tiden komma snart.