Quicktitt

Lara Croft and the temple of Osiris

Uppföljaren till ett av de bästa nedladdningsbara spelen någonsin, Lara Croft and the Guardian Of Light, är här. Ludde och hans avkomma tar sig en titt på det och ser om det är minst lika bra?

Kommentarer

 1. Johan skriver:

  Hej!

  Hur våldsamt är spelet? Din grabb verkar inte jättegammal och jag funderar på om spelet är ok att spela med mina spelgalna 5 & 7-åriga tjejer. Idag spelar vi väldigt mycket Lego Movie Game, Lego Batman 3 och Rayman.

  • Ludde Lundblad skriver:

   Hallå.
   Min son är åtta år. Spelet är inte jättevåldsamt. Är (än så länge) skelett och typ krokodiler en skjuter på. Inget blod och så. Tror nog ni kan testa på detta. Är ju ett plus att ni kan spela alla tre samtidigt.

 2. Bubbowie skriver:

  Jag å tjejen har haft stora problem med spelförstörande buggar i det här spelet på ps4. När jag kollade in square enixs forum så verkar det vara många som upplevt samma problem. Kanonbra Coop-spel, men riktigt trist när man inte kan slutföra spelet. Hoppas de fixar detta snarast. Inte ok att släppa så trasigt spel.

  • Ludde Lundblad skriver:

   Oj! Har jag inte hört något om. Då har jag nog haft tur. Har spelat igenom spelet (även jag på PS4) utan några som helst problem. Har kört både lokalt coop och online. Trist att spelet kan strula, då det är ett skitkul spel, egentligen.

Skriv en kommentar