Det är dags att spetsa spelkunskaperna och gnugga ögonen och kika noga, passa på att utmana brorsan eller svägerska för pyssel och knåp hör som bekant julen till.  Svamprikets julbild 2014 är här, och givetvis har vi en tävling även detta år.

Tävlingen går precis som förra året ut på att snabbast hitta flest gömda spelreferenser i bilden. Tävlingen pågår en vecka, fram till nästa måndag då facit publiceras. Vinnaren plockar hem ett presentkort på valfri plattform (Xbox Live, PSN, E-Shop, Steam m.fl.) till ett värde av 50€. Maila in era bidrag till tavling@svampriket.se.

Här är årets bild. Vill ni ladda ner bilden och superzooma hemma på kammaren så kan ni göra det genom att högerklicka på länken nedanför bilden och välja ”Spara som”.

Ladda ner bilden här

Vi passar även på att blicka tillbaka på 2012’s och 2013’s julbilder, och vi kan bara undra vad jag måste ha missbrukat i mitt liv för att ha lyckas krama ur såhär mycket märklig skit ur min arma skalle.

Julbilden 2013

 

Julbilden 2012

 

GOD JÄKLA JUL nu på er allihopa! Varen snälla mot varandra, varen tysta mot varandra. Puss och kram!