Through many dangers, toils and snares
I have already come
’Tis grace that lead me safe thus far
And grace will lead me home

Det här är surt, jag hade ett större konstprojekt uppritat och redo för Riket, men igår – onsdag – så sket sig planerna så kapitalt att både eftermiddag och kväll blev uppätna, och således kunde inte projektet färgläggas i tid. Eftersom torsdag var min dag så fick jag kvickt hitta på något annat, så sittandes i sängen klockan kvart i tio igår så blev det en akvarell av någon jag vet att ni älskar. Och därmed hoppas jag komma undan bannor, för ju mer poppis karaktär, desto mindre ilska:

Det andra konstprojektet, det kommer, planen är att färglägga och färdigställa redan ikväll. Det involverar en äldre japansk herre med svartkantade glasögon och ett otroligt prydligt skägg.

Maybe next time.

(Och alla ni som lyssnat på Mass Effect-spoilercasten, Tobbe är fortfarande inte ångerfull, jag vet det eftersom vi pratade om det igår kväll. Skaver inte det där stenhjärtat, KATO?!)