Blandade serier

Maybe next time

Through many dangers, toils and snares
I have already come
‘Tis grace that lead me safe thus far
And grace will lead me home

Det här är surt, jag hade ett större konstprojekt uppritat och redo för Riket, men igår – onsdag – så sket sig planerna så kapitalt att både eftermiddag och kväll blev uppätna, och således kunde inte projektet färgläggas i tid. Eftersom torsdag var min dag så fick jag kvickt hitta på något annat, så sittandes i sängen klockan kvart i tio igår så blev det en akvarell av någon jag vet att ni älskar. Och därmed hoppas jag komma undan bannor, för ju mer poppis karaktär, desto mindre ilska:

Det andra konstprojektet, det kommer, planen är att färglägga och färdigställa redan ikväll. Det involverar en äldre japansk herre med svartkantade glasögon och ett otroligt prydligt skägg.

Maybe next time.

(Och alla ni som lyssnat på Mass Effect-spoilercasten, Tobbe är fortfarande inte ångerfull, jag vet det eftersom vi pratade om det igår kväll. Skaver inte det där stenhjärtat, KATO?!)

Kommentarer

 1. Tobias Andersson skriver:

  Men hallå, om Mordin bara kunde fattat att det är för galaxens bästa som Krogans inte kan härja fritt så skulle jag inte behövt skjuta honom i ryggen, den envetne jäveln. Men sen grät vi tillsammans när han dog i mina armar :´(

 2. Andreas b skriver:

  Supersnygg bild 🙂 du ritar helt underbart!
  Bara tanken på att skjuta mordin gör mig ledsen, hade aldrig kunnat döda mordin, Rex, thane eller garrus. Alla dom är ju helt underbara.

 3. BooliBoo skriver:

  Fantastisk användning av färger, det är bara att buga.

 4. Nicklas Pihlainen skriver:

  Har länge funderat på att göra en tatuering av Mordin, men inte hittat någon bild som jag gillat. Jag tror precis jag hittat den. Skulle det vara Ok för dig Anna om jag använde mig av denna bild för en tatuering?

  • Anna Nilsson skriver:

   Ta’n, bara ta’n. Och självfallet vill vi se resultatet samt veta om du skrek mycket!

   • Nicklas Pajlen skriver:

    Självfallet ska ni få se ett resultat. Men inget skrika blir det, smärta är bara svaghet som lämnar kroppen!.. Kanske vi får se hur det blir med det.

Skriv en kommentar