Videorecension

Splatoon (Wii U)

Ludde berättar vad han tycker om denna Wii U exklusiva tredjepersonspangare.

Kommentarer

 1. ZettoByte skriver:

  Åhe! Hoppas du får möjlighet att prata mer om onlinedelen om en vecka eller två när du den varit mer tillgänglig, kanske som en ny video eller i poden. Själv står jag fortfarande och väger om jag tycker att Spalatoon är något för mig och det är ju faktiskt onlinedelen som är “the shit” så skulle varit roligt att höra lite mer om hur den är.

 2. Magnus skriver:

  Har nu kört ca 10 matcher och det är roligt som tusan. Snabb matchning, intensiva matcher och härligt flyt. Det roligaste tycker jag är att barnen kan spela en shooter utan blod och headshoots! Tummen upp Nintendo!

 3. simbo skriver:

  jag fick spelet igår, och har nästan helt uteslutande spelat online, knappt rört singelplayer än. Inga som helst problem att hitta matcher och det är dö-kul att spela, hade en kompis över och vi körde varannan match, kommer bli många roliga timmar i sommar:)

 4. T4 was here skriver:

  Och eftersom GAME har affärs problem så dök inte min förhands bokning upp…
  Well fuck…
  Får köpa det digitalt då, men min hårddisk är full…
  *suck*

  • T4 was here skriver:

   Och när jag köpte pengar-kod-kort på Gamestop så hade dom inte heller fått in Splatoon.
   Hmmm…
   Skoj spel dock.
   Hoppas att jag hitta amiibo 3-packet.

 5. Henrik Häägg skriver:

  Själv får jag ett error-meddelande och har inte kunnat spela online alls 🙁 Jobbar fortf på det, men det ser mörkt ut… Singleplayer är helt ok iaf!

 6. Nicklas Pajlen skriver:

  Jag har inte heller några problem alls med att spela Online. Jag har fått någon error code 2 gånger, har då bara tryckt Regular Battle igen och då har det funkat. Får vänta max 3-4 min mellan varje match. Sjukt kul spel är det iaf.

Skriv en kommentar