Vi tror att det var någon gång i början av året, närmare bestämt kvällen där Anders och Tobbe myste sig igenom Super Metroid inför hela internet. Det var då Anders i ett svagt ögonblick lovade att spela igenom Silent Hill 2 under Halloween. För den som lyssnat på Retroresan så är Anders skräckrädsla välbekant  och det är mer än en gång han himlat med ögonen åt det här projektet. Men nu är det dags, om än nån vecka senare än planerat.

Nu på lördag klockan 17.00 drar vi igång och förhoppningen är att vara klar en bit efter midnatt. Vi tänker köra originalet till Playstation 2, uppskalad genom en Framemeister, så inga dumheter som nya röster eller annat fuffens som HD-utgåvan hade.

Vi kör som bekant live via Youtube numera, för att hänga med i chatten så behöver ni se sändningen där.

Till streamen!