Svamppod

Avsnitt 139: Darkest Dungeon och Amplitude (2016)

Linus kliver med småstappliga steg in i sin nya roll som programledare. Det blir mycket prat om få spel, få nyheter och få kommentarer. Det här är grabbar som kan koka podd på en spik.


Hämta här

Kommentarer

 1. Peter G skriver:

  Goddagens!

  Bra podcast som vanligt!

  En kommentar på Peters kommentar angående att han stod i spelbutik och sålde 18-årsspel till föräldrar som uppenbart köpte spelet till sina barn.

  När jag fyllde 36 för några månader sedan så skulle min son (som är 8 år gammal) köpa ett spel till mig i födelsedagspresent. Det fanns inget annat, han bara skulle köpa det till mig.

  Sagt och gjort, min fru tog med honom in på spelbutiken i Knalleland i Borås och han väljer såklart GTA-5 (som för övrigt är hans drömspel och ja han tjatar ganska rejält om att han ska få spela det, men det kommer inte hända.). När han går fram med spelet till kassan så tittar killen som står där ganska frågande på honom och säger sedan till hans mamma:
  “Du vet att detta spelet inte är lämpligt för barn va?”
  Varpå hon svarar:
  “Jag vet, det är inte till honom, det är en födelsedagspresent till hans pappa.”

  Så det händer att folk köper det när barn är med utan att det är till barnen. 😉

  Nu ska jag fortsätta lyssna på podden.

  //Peter

 2. Lucas skriver:

  “Jag har knivhuggit en skärm en gång” jag skrattar så jag gråter?

 3. fredrik myhrberg skriver:

  Intressant pod denna vecka! tyckte Linus höll ihop det mycket bra, intressant snack om förra veckans kommentar på alien, håller med Anders, att det ibland verkligen verkar vara nån generationsgrej att saker ska analysera så jävla svart eller vitt, sönderplocka och bygga åsikter av delar istället för helhet i första hand, annars ville jag bara säga; Tack för en underhållande stund och hörs snart igen!

Skriv en kommentar