Svamppod

Avsnitt 143: The Solus Project, Gravity Rush och Backargäst

Svamppod gästas av backargästen John Angelmo och Linus försöker desperat hålla i tyglarna när John, Anna och Siri vill dra iväg. Det blir X-Men, snösk och Bear Grylls i en salig röra. Ja, och så pratas det mer om Unravel och Firewatch, samt om The Solus Project, Gravity Rush och Knights and Bikes.

Länkar:

 

Hämta här

Kommentarer

 1. Philip skriver:

  Meow!

  Vi gjorde en sån här snygg trailer för “Bear Grylls in spaaace”

  https://www.youtube.com/watch?v=4KcFN5qikME

  Det blir typ The Dig möter Metroid Prime (med crafting/scavenging istället för skjutande), för den som gillar det 🙂

  Come with us now on a journey through time and space!

 2. Ruben skriver:

  Ni gör skäl för er nya slogan. Svamppod har sällan känts så bolmande Kevin Smith-flummigt förut. Helt utan substanser, dessutom!

  Pluspoäng för Kirby Krackle som övergångsmusik. Det var oväntat skoj, sådär appropå Bandcamp-kommentaren från Linus.

  (Det tekniska: Kanske var det bara mina nya, icke-ergonomiska hörlurar som jäklades, men var det inte underligt ljudmixat inledningsvis? Som i “alla har en helt egen volym på sin egen inspelning som absolut inte harmonierar det minsta med varandra”. Nå, antingen så blev det bättre något segment in i avsnittet eller så spökade hörlurarna. Hm…)

 3. joel skriver:

  Härligt avsnitt! Svamppod är alltid bäst när skitsnacket kommer fram och Linus passar ypperligt i en offerkofta!:)

 4. BG Pixlarn skriver:

  Underhållande avsnitt men PÅ TOK för kort. Räddas iof av ett avsnitt Retroresan dagen därpå, men jag hoppas att ni inte sätter i system att göra så här korta avsnitt. För min del får ni hellre lägga tid på att snacka om vad ni hittat i strumplådan senaste veckan istället för att runda av för tidigt.

 5. David Grundström skriver:

  Käften Linus!

  Du vet inte ens.

 6. Dejvid85 skriver:

  Stängde av efter en minut ungefär för ljudnivåerna var så olika, ville jag höra vissa så lärde jag ha så hög volym att jag blev döv när nästa pratade

  • Anders Brunlöf skriver:

   Detta var en miss från Linus som klippte avsnittet. Lyckligtvis så försvann problemet några minuter in i avsnittet. Vill du ge avsnittet en ny chans råder jag dig att spola in några minuter i avsnittet.

Skriv en kommentar