Svamppod

Avsnitt 150: Dark Souls 3, Adr1ft, Hyper Light Drifter, 1993 Space Machine, DiRT Rally och Ratchet & Clank

Nu har det blivit dags för avsnitt 150 av Sveriges bästa spelpodcast. Denna vecka innebär det en verkligen en renodlad spelpodcast då det i stort sett hela avsnittet pratas om spel som har spelats och vad det tycks om dem. Inte mindre än sex stycken spel diskuteras. De som är så här proffsiga är Ludde, Niklas och Anders.

Trevlig lyssning!

Länkar:

Hämta här

Kommentarer

 1. Nicklas Pihlainen skriver:

  Angående erat snack om att vara bra spelare. Jag har ett förslag här.

  Om Ludde är så dålig som han säger att han är och inte utmanar sig själv genom att spela spel på Easy. Kan vi inte som community här och nu bestäma oss för att hjälpa Ludde bli den bästa spelaren någonsin.

  Han kan ju börja med att spela det aktuella Dark Souls III. Sen fortsätter han med Battletoads, Mega-Man, Ninja Gaiden, Super Meat Boy osv.

  Självklart ska ju detta spelas in eller streamas så vi kan tipsa och hjälpa Ludde. Det skulle kunna kallas Ludde goes Hardcore!

 2. David Olandersson skriver:

  Ang. Vive. Minimum play area för room scale experiences är 2m x 1,5m. De flesta som provat säger dock att man vill ha så mycket som möjligt då man snabbt hamnar i kanten på spelarean när man börjar gå runt.

  http://www.htcvive.com/eu/support/faqs/333949.html

Skriv en kommentar