Jag brukar inte ha svårt att skriva recensioner. Jag har åsikter om det mesta. För många, enligt vissa. Och ordbajsa är jag en mästare på. Jag menar, jag är redan fem meningar in i den här texten och har inte sagt ett endaste något med substans. Men fan om jag inte haft problem att komma igång med min recension av ReCore.

Jag gillar ReCore. Inte jättemycket, kanske, men jag gillar det. Det är en ganska bra tredjeplattformare med helt okej, om än repititiva, strider och ett något överambitiöst system för att utveckla dina kompanjoner. Storyn är inget att hetsa upp sig över men gör sitt jobb och det finns några riktigt spännande idéer, även om inte utförande alltid håller.

Det är helt enkelt ett hyffsat spel, perfekt för den som vill ha något lite Zeldaeque och är okej med att allt inte är 100% slipat. Men det är ingenting man skriver en skitkul recension om. Så istället bjuder jag på en dum video om spelets orimliga laddningstider.