Veckans avsnitt av Svamppod ägnas till stor del av att recensera det mystiska spelet Doki Doki Litterature Club. Vid en första anblick ser det ut som en generisk dejtingsimulator med gulliga animetjejer, men något är fel… fruktansvärt fel.

Förutom det berättar Matilda om sitt livs första besök på LAN-partyt som är Dreamhack, Siri och Tommy pratar aaalldeles för länge om skräckfilm, musikaler och… ja film i allmänt. Lyckligtvis räddar Matilda spelpodden med ytterligare en recension, denna gång av det svenska skräckspelet Unforgiving – A Northern Hymn.

OBS! Doki Doki Litterature Club kan innehålla en del spoilers (även fast vi gjorde vårt bästa för att hålla det så spoilerfritt som möjligt). Om du vill undvika recensionen innan du själv spelat det, så pratas det om Doki Doki Litterature Club mellan 31 och 52,46 minuter in i podden.

Hämta här