Svamppod

Avsnitt 216: En gris i pyjamas

I veckans avsnitt av Svamppod pratar Siri, Niklas och Jesper om wrestling, stockholmare som tror att Huddinge är landsbygden och till Siris stora förvåning återigen en del sportsnack. När det kommer till spel har Niklas klappat gulliga katter och dödat monster i Monster Hunter: World och Jesper har skiftnycklat sig igenom indiespelet Iconoclasts. Dessutom blickar Svamppod både bakåt och framåt, med en del post-GOTY-2017-snack och en del siande om 2018. Utöver allt detta har vi även hela tre stycken läsarfrågor!

Hämta här

Kommentarer

  1. Lovelime skriver:

    Är väl helt uppenbart att Peter har hijackat Nicklas spotify konto 🙂

  2. NesseGV skriver:

    Alltså på frågan om bästa spelbossar tänker jag spontant på SNES-klassiker såsom Super Castlevania IV, Super Metroid och Donkey Kong Country. I modern tappning är ju även Donkey Kong Country Returns-spelen bra (har för mig Tropical Freeze har bättre)

Skriv en kommentar