Svamppod Sommar

Svamppod Sommar: PlayStation

Svamppod har gått på sommarlov igen och enligt traditionen är det nu dags för de så kallade “Sommarpoddarna”. Denna sommar fokuserar vi på konsoler som ligger oss varmt om hjärtat och först ut är Anders, som tillsammans med Tobias och Jesper minns tillbaka till det glada 90-talet och Sonys första Playstation.

Det blir en lång(!) pod om allt från demoskivor och multi x-chip, till brutna armstöd och dansmattor i plast. Hoppas det smakar!

Hämta avsnittet här!

Kommentarer

 1. Micke skriver:

  Spelade klart Xenogears för några år sen, pga av att på mitt brända exemplar av spelet funkade inte andra cd skivan back in the days. Var inte så roligt när man lagt 50+ timmar på första skivan. Men spelade igenom det via emulator på datorn. Jag håller detta spel högre än FF7 pga storyn var väldigt komplex när man spelade det, kanske minus på en del religion grejor de tog upp i spelet. Men både fighting och story samt musiken är väldigt hög klass. Håller med om att andra skivan inte håller samma klass som första men det är helt värt att spela igenom 🙂 Synd att detta spel bara släpptes i USA för det är helt klart ett mycket bra spel. Tog ett lite tag att vänja sig vid kontrollerna med för dom kan kännas lite konstiga till en början.
  MVH Micke

 2. Tobias Holmqvist skriver:

  Jag tycker om eran podcast så mycket så har absolut inte något emot längre poddar! Klipp inte för mycket! sedan undrar jag varför poddarna lades ned från youtube?

  • Tobias Andersson skriver:

   Att de försvann från YT är för att det var så få som lyssnade jämfört med arbetet som krävdes för att få upp dem där. Funkar det inte lika bra med en podapp för dig?

 3. Kletet skriver:

  Uppåt-tumme för långt, intressant, med många bra historier och tips.

  Det jag tar med mig mest är Xenogears.
  Ser fram emot framtida sommaravsnitt!

  (Ett avsnitt som går igenom “kvalitativa” barnspel tillsammans med Siri, Glenn, Ludde, Niklas?)

 4. Jonas skriver:

  Fasen vad eran pod är trivsam.. Framförallt när Tobias eller Niklas styr rodret, då lyssnar jag alltid på er. Tack. Jonas

 5. Johannes skriver:

  Mycket bra pod, gillar när det pratas om gamla tider 🙂 Lyssnar när jag tvättar men stördes lite av bakgrundsmusiken. Låter era röster lite mörkare i denna pod?

 6. Peterkrull skriver:

  Lite sen kommentar, men det är ju ett rätt tidlöst avsnitt ;). väldigt bra avsnitt! men, nämnde ni Tenchu stealth assassins?! min dörr till vuxenvärlden!

Skriv en kommentar