Svamppod Sommar

Svamppod Sommar: Xbox 360

Såväl gammal som ung har många minnen till Microsofts andra konsol när Jesper, Linus och Pim sätter sig ner för att diskutera sina minnen om såväl diverse höjdarspel som röda dödsringar men även saker som Microsoft var både bäst på och hur de kunde misslyckas med att förvalta sitt arv.

Hämta här

Kommentarer

 1. Magnecyl skriver:

  Tack för en bra podd. Har inga direkta feelings för maskinen i sig. Mer än att jag spelade många bra spel på den. Grym handkontroll som jag hoppas på att Sony kommer kopiera mer och mer för kommande Dual Shock-modeller.

  Min toppspel (utan inbördes ranking)

  Bordelands 2
  Gears of War 1 (pga soff co-op)
  Gears of War 2 (pga soff co-op)
  Gears of War 3 (pga soff co-op)
  Red Dead Redemption
  GTA V
  The Saboteur (älskade feelingen i detta, spelet håller nog inte lika bra idag).

  Mest överskattat Bioshock Infinite. Hade inte spelat tidigare Bioshockspel och tyckte detta såg trevligt ut. Trevligt var det rent visuellt men gameplaymässigt var det en riktig snarkning. För mig är Gameplay a och O.

Skriv en kommentar