Svamppod

Avsnitt 247: Uppe med Tuppen, Nere med Kidsen

Glenn, Tommy och Anna snackar om Switch, Remakes och Portningar. Lite Red Dead Redemption hinns också med, med det är långt ifrån odelat positivt. Vidare berättar Tommy om sin häst, Styrman Karlsson.

 

 

Hämta avsnitt här!

Kommentarer

  1. Simon Johansson skriver:

    Som sig bör när man diskuterar spel på internet så blir jag så klart orimligt arg på Tommy eftersom han inte tycker om RDR2 så mycket som man SKA göra. RDR 2 är, enligt mig (och jag har rätt), ett av de bästa spelen som någonsin gjorts. Vi snackar topp 3 någonsin här. Jag vette fan hur Tommy spelar men han måste spela fel om han har så mycket problem med NPCs hela tiden. Dessutom finns ungen Jack visst i lägret, det går att hitta honom lekandes lite här och var.

    Jag är även arg på Glenn. Glenn säger att han tröttnade så fort på Diablo 3 på Switch eftersom han spelat det så mycket redan. Då tänker jag så klart “Ah, Glenn är ett riktig Dibbe-fan som redan kört ett par säsonger och gjort det mesta som går att göra”. Sen häver Glenn ur sig att han “säkert har 100 timmar i Diablo!”. 100 timmar är ju för fan… Det är typ turtorialn att spela 100 timmar i Diablo. Dåligt.

Skriv en kommentar