Svamppod

Avsnitt 263: Smass Bråsh

Tobbe, Glenn, Jesper och Ludde. Tillsammans är de ungefär 408 år gamla. Tillsammans är de avsnitt 263. Tillsammans sitter de ihop. Tillsammans gillar de inte varandras musik. Tillsammans har de spelat massa spel. #Tillsammans

Level Up Sverige, välgörenhetsstream nu till helgen 1-3 mars.

Hämta Avsnitt Här!

Kommentarer

  1. Carlen skriver:

    Ligger lite efter i lyssnandet, som ni ser, men hörde lite om DR2.0. Är själv simulator-rally/racing, och även mer arcade-racers (och även insatt i det IRL med). Om ni någons vill ha lite vad motorsportvärlden tycker om lite racing/rally-spel så säg till :). Just DR2.0 kan jag nämna att det är en stor del av svenska rallyeliten som kör och jämför tider med oss “dödliga”, flera EM-åkare bland annat. 😉 bra podd!

Skriv en kommentar