Våra vänner på Level Up är åter tillbaka med en maratonstream till förmån för Mind, en förening som jobbar med psykisk hälsa. Likt åren innan så kommer det spelas dygnet runt med start fredag kl 10 fram till söndag kl 16. Svampriket kommer finnas på plats med Tobbe i spetsen som del av gänget som anordnar årets stream. Förutom att vara programledare kommer han kommer även spela Powerplay-klassiker Turtles 1 till NES på fredag kl 17. Glenn och Peter dyker sen upp på lördag kl 20 och spelar Hearthstone där Tobbe på nåt mystiskt sätt är inblandad. Tobbe fortsätter sen med att vara del i spektaklet att spela Dark Souls på två personer med en kontroll kl 22. Svampriddaren Ivan ansluter sedan för att spela Super Mario Party tillsammans med Svampgrabbarna kl 23.

Hela schemat hittar ni HÄR och ni hittar streamen via Level Ups Twitch-kanal eller här nedanför.

Är man i krokarna kring Borås så kan man besöka streamen som publik. Kulturföreningen Tåget (Brämhultsvägen 28, Borås) håller dörrarna öppna fram till kvällen. Det kommer även finnas en spelhörna på plats.