Svamppod

Avsnitt 284: Nintendo Brödrost

Tommy och Pim tar över på obestämd framtid och inleder Svamppods nya introverta era med att prata om krigsbrott, spel som inte är rättvist svåra trots att de säger det samt att få spelrekommendationer via fax. Underhållning!

 


Spelen som diskuteras: 

  • Fire Emblem: Three Houses
  • Bloodstained: Ritual of the Night
  • Witch Hunt
  • The Church in the Darkness
  • Overwatch

 

 

Hämta Avsnitt Här!

Kommentarer

  1. Jonny Hellman skriver:

    När Tommy försöker förklara hur Petra pratar, så tänker jag på min tid i Filippinerna. Då köpte man Kineniska piratkopior av filmer. om man valde engelska undertexter på en amerikansk film, så stod det aldrig vad de sa, utan ungefär samma innebörd, men med helt andra ord. Det låter som att det är ungefär så Petra pratar.

Skriv en kommentar