Twitch

Donkey Kong Country – Lördag 11:00

Det talas om en stream, en stream av den gamla skolan. När Jägergroggarna rann både tätt och starkt. Herrarna Tobias Andersson och Anders Brunlöf blev besegrade av Donkey Kong Country. Länge har detta misslyckande gäckat svampriket, inte minst för allas våran Tobbefix. Äntligen är det dags för återkomst, för revansch och för upprättelse. Innan kvällen är kommen ska vi ha besegrat King K. Rool, så hjälpe oss.

I en chockerande händelsekedja som ingen kunnat förutspå ter det sig så att sex av tretton svampar ska samlas i metropolen Lindesberg, så varför inte ta tillfället i akt, se Tobbe, Anders, Jesper, Glenn, Ludde och Linus njuta av detta… Ja… vad många skulle kalla perfekta spel.

Så, följ med oss på äventyr, det ryktas exempelvis om högläsning från spelets recension i Super Power!

När?

11:00, Lördag, 16 november

Var?

twitch.tv/svampriket


Skriv en kommentar