Okategoriserade

Final Fantasy 7 Remake (PS4, demo)

Final Fantasy 7 är snart här igen – i helt ny skrud. Allt är nytt, grafik, ljud och framförallt striderna. Är det bättre än någonsin, eller en blek kopia som får en att längta tillbaka till 1997? Niklas kollar in demot på Final Fantasy 7 Remake.

Kommentarer

 1. Pär skriver:

  Kunde inte hålla mig så jag spelade igenom demot ändå fast jag inte tänkte det. Så trevlig upplevelse fast jag har väl stora nostalgi glasögon på men jag riktigt rös när introt rullade igång. Grafiken visste man skulle vara på topp då det ändå är square som står och spelar på fiolerna men även gameplay var trevligt.

  Skulle vilja fått reda på lite mer om hur materia systemet fungerar. Lite tråkigt att inte få vandra ut ur midgar bara och se vyerna under denna del 1, nu är man ju sugen på hela upplevelsen. Tycker första kapitlet borde tagit slut vid Ormen eller när man kliver på båten vid Junon så hade man fått se den öppna delen också, fått smaka mer på karamellen så att säga.

  • Niklas Sintorn skriver:

   Jag är också supernyfiken på materia- och levelsystemet! Kommer jag gilla att grinda i detta lika mycket som i originalspelet, och göra mina karaktärer överlevlade för att sedan bara köra över motståndet?

   Håller helt med om att ormen eller båten hade varit ett bra ställe att avsluta på (är det där första skivan tar slut i originalet?), men kanske vill man spara världskartan tills nästa del. Också nyfiken på hur de lite mer öppna delarna i Midgar kommer att se ut. Mycket att se fram emot, helt enkelt!

Skriv en kommentar