Svamppod

Avsnitt 349: Inga spel, men en massa spel

Siri, Anders och Tobbe sätter sig i poddstudion och har… inte spelat ett enda spel. Istället snackas det nyheter, hårdvara och kex. Visst snackas det spel också, men lite mer nyhets- och nutidsorienterat. Det diskuteras att GTA Online-spelare hittat en hint om GTA 6, Tobbe och Anders har har prövat PS5, Oscar Isac ska spela Solid Snake, och rykten om att Bluepoint ska göra en remake på Metal Gear Solid 1. En redig myspodd helt enkelt!

 

Ladda ner avsnitt!

Kommentarer

  1. Henrik skriver:

    Man blir oerhört besviken när man hör er (Anders) spä på vaccinkonspirationsteorierna helt utan belägg. Vaccinet är inte utstressat öht och allt form av prat om att det är farligt med vaccin är extremt farligt.

    • Anders Brunlöf skriver:

      Detta var såklart inte meningen och i veckans avsnitt inleds med en ursäkt för just detta. Ska även försöka få ut en skriven ursäkt i de kanaler jag kan så småningom – inklusive här. Men en sak i taget.

Skriv en kommentar