Niklas har tagit sig ur bebisdimman och har med sig oväntat många spel för att ha haft fullt upp med bajsblöjor och spyor. Tillsammans med Siri blir det en hel del barnsnack, men även Like a Dragon: Ishin, Hitman: Freelancer, Atomic Heart och inte minst – att spela Playstation VR2 med en sovande bebis på magen! Siri har i sin tur spelat ett rykande färskt spel från 2013.

Vi pratar om:Avsnitt 449: Så gossigtNiklas har tagit sig ur bebisdimman och har med sig oväntat många spel för att ha haft fullt upp med bajsblöjor och spyor. Tillsammans med Siri blir det en hel del barnsnack, men även Like a Dragon: Ishin, Hitman: Freelancer, Atomic Heart och inte minst – att spela Playstation VR2 med en sovande bebis på magen! Siri har i sin tur spelat ett rykande färskt spel från 2013.

  • Septourian
  • The Settlers: New Allies
  • Hitman: Freelancer
  • Atomic Heart
  • Like a Dragon: Ishin
  • Horizon Call of the Mountain
  • What the Bat?
  • Gran Turismo 7 i VR

Ladda ner här