Artikel

Game Over för klumpig kattunge

Bruce Walston, 21, var mitt inne i tv-spelet. Då strök flickvännens kattunge längs med väggen – och råkade dra ur sladden till spelets konsol. I ilska kastade han katten i väggen så att den dog. Mannen greps i Staunton i amerikanska delstaten Virginia, i förra veckan.

Drog ur sladden

Enligt hans flickvän, Bessie Hess, hade Bruce Walston blivit tokig när hennes lilla kattunge av misstag dragit ur sladden på hans tv-spelskonsol. Framför henne – och hennes barn grabbade han då tag i det lilla svarta knytet och avreagerade sig genom att slänga kattungen i väggen.

Den kraftiga smällen gjorde att kattungen dog.

Sitter i häkte

Flickvännen ringde till polisen som kom och grep 21-åringen. Polisen har berättat hur kattungens livlösa kropp låg på husets altan när han anlände, enligt True Crime Report. Bruce Walston sitter nu häktad på Middle River Regional Jail, misstänkt för djurplågeri.

21-åringen har gripits två gånger tidigare i år, en gång för inbrott och en annan gång för att ha misshandlat två personer, skriver Metro.Kommentarer

 1. Ludde Lundblad skriver:

  Så jävla mycket inte awesome!!!

 2. Lisen skriver:

  Hugg av honnom händerna! Jag kräver bättre alternativ!

 3. Lisen skriver:

  HONOM förfan.

 4. Krämpajj skriver:

  men alltså… ibland blir man riktigt riktigt förbannad.

 5. Lasse skriver:

  Jag tycker att det är förfärligt det han gjorde.
  Det var väl “lite väl” att kasta kattungen, men vem har inte blivit galen när windows updater dödar en pvp-match eller morsan får en att kolla bort så man dör på konsollen?
  Sen verkar ju killen ha problem om han blivit gripen 2 ggr tidigare i år? Skulle aldrig låta en sån nära mina ungar (om jag haft några).

 6. PimPim skriver:

  Säger inte mer än vad Lasse säger. Det är fullt förstårligt att man blir förbannad. Men att utbruka våld på något sätt som helst emot något p.g.a. detta är lite väl.

  Att han varit gripen tidigare är ganska ointressant i det här fallet egentligen. Det finns ungar som haft det fläckfritt tills de hugger ned sina föräldrar p.g.a. spelförbud.

 7. Malina skriver:

  Kräk. Skulle gladeligen göra samma sak emot honom~

Skriv en kommentar