Bruce Walston, 21, var mitt inne i tv-spelet. Då strök flickvännens kattunge längs med väggen – och råkade dra ur sladden till spelets konsol. I ilska kastade han katten i väggen så att den dog. Mannen greps i Staunton i amerikanska delstaten Virginia, i förra veckan.

Drog ur sladden

Enligt hans flickvän, Bessie Hess, hade Bruce Walston blivit tokig när hennes lilla kattunge av misstag dragit ur sladden på hans tv-spelskonsol. Framför henne – och hennes barn grabbade han då tag i det lilla svarta knytet och avreagerade sig genom att slänga kattungen i väggen.

Den kraftiga smällen gjorde att kattungen dog.

Sitter i häkte

Flickvännen ringde till polisen som kom och grep 21-åringen. Polisen har berättat hur kattungens livlösa kropp låg på husets altan när han anlände, enligt True Crime Report. Bruce Walston sitter nu häktad på Middle River Regional Jail, misstänkt för djurplågeri.

21-åringen har gripits två gånger tidigare i år, en gång för inbrott och en annan gång för att ha misshandlat två personer, skriver Metro.