Så nu är spelet Blacklight: Tango Down släppt, och mottagandet har varit ljummet. Väldigt ljummet. Spelet ligger för närvarande på 64% på Metacritic. Och varför är det så intressant? Jo, för att spelets ansikte är Marcus Beer. Och vem är Marcus Beer? Ni som lyssnat på Gamtrailers egna podcast Invisible Walls vet förmodligen vem han är.

Han brukade vara seriens buttre britt. Ni vet, Simon Cowell. Alla paneler och jurys måste ju ha en elak britt. Han älskade att pissa på Nintendo och Activision. Han bestämde sig även för att bojkotta Call of Duty: Modern Warfare 2. Sedan lämnade han Gametrailers för att börja som PR-snubbe för Ignition Entertainment – utgivarna av Blacklight: Tango Down.

Så nu är jag oerhört nyfiken på vad Gametrailers kommer ge spelet för betyg. Kommer man ansluta sig till de andra sajterna och ge spelet ett väldigt svalt betyg? Jag menar, Shane är ju bundis med Marcus. Marcus har gästat Invisible Walls för att pimpa spelet. Jag har svårt att se att Gametrailers kommer ge spelet mindre än 7/10.

Kanske är jag orättvis mot sajten. Men jag förutspår att de kommer ge spelet ett bättre betyg än de flesta. Visserligen behöver det inte ha något att göra med deras relation till Marcus Beer, eftersom IGN faktiskt gav spelet 8/10. Vilket fall som helst ser jag fram emot att höra vad de har att säga om spelet. Och om de sågar sönder det ser jag fram emot vad Marcus Beer har att säga om saken. Det kan bli drama på bästa nivå. I värsta fall fegar de ur, och recenserar det inte alls.