Ni vet, den där känslan av nyfikenhet som alltid uppstår när man får en ”notification” om att man har blivit taggad i ett foto på facebook?

Den fick jag igår. Men denna gång blev jag extra nyfiken, med tanke på att det var min bästa väns lillebror som hade taggat mig.

Och vad jag vet, har han jag och inte setts på minst två år, så hur kan det då komma sig att han helt plötsligt lägger upp inte bara en utan två bilder på mig, som han till och med har bemödat sig att tagga?

Det visade sig att det inte bara var två foton på mitt vackra anlete. Det var något ännu bättre!

Tydligen måste han ha rotat i någon gammal kartong och hittat sina gamla skrivböcker från när han gick i (tror jag, efter att ha räknat lite på det) årskurs 3. Eftersom jag är 11 år äldre än honom borde detta ha utspelat sig runt 97-98 nån gång.

Men  nu låter vi en liten tv-spelsnörd underbara texter ta över. Läs och njut 🙂