Övrigt

Personligt och mysigt!

I dett senaste sommarlovsavsnittet av RadioSpeltorsk är det Retroresans alldeles egna Samson Wiklund som står för kalaset. Och vet ni, Tommy och Ludde gör sin podcastdebut i detta eminenta program som gästas av många mysiga människor.

Och lyssna, det vill du och det gör du här

Inga kommentarer

  1. Farbror Atlas skriver:

    Fett avsnitt! Och ni båda herrar var väldigt trevliga att lyssna på. Vi hörs väl i ett avsnitt i höst? 😉

  2. […] This post was mentioned on Twitter by Andreas Ljungström, Ludde Lundblad. Ludde Lundblad said: Vaddå? Är Ludde och Tommy från Svampriket med i en podcast? https://www.svampriket.se/12/personligt-och-mysigt/ […]

  3. Familjenspel skriver:

    Riktigt bra avsnitt och härligt att folk öppnar sig och pratar om vad spel betyder för dom!

  4. Ludde Lundblad skriver:

    @Farbror Atlas – Du har inget val 😉

Skriv en kommentar