Förändringens vindar blåser över redaktionen och vi gillar det inte. Ingen gillar ju förändring om vi ska vara helt ärliga. Men nu står vi inför det faktum att en av oss har insett maktvakuumet som uppstått sista tiden och tagit sin chans med näbbar och klor. Det är ingen annan än den gamle med-grundaren Ludde Lundblad, som vi trodde var vår vän men vi har varit SMÄRTSAMT naiva på den punkten, som har tagit rollen som chefredaktör. Vid en konfrontation i bästa fängelsefilm-stil så brottade sig Ludde till makten över Svampriket och har de senaste dagarna gått hårt åt redaktionens oliktänkande med allehanda otäcka metoder. Vi har fått rapporter från Gävle att Ludde numer sitter på en tron med mörka ögon och ena handen med ett järngrepp runt en långburk. Någon har även varit så dumdristig så att de har gett Ludde en PISKA som han sitter och oljar in i timtal medan han muttrar tyst för sig själv. Vissa av redaktionsmedlemmarna fruktar för sina liv och stämningen är låg, nästan på bristningsgränsen. Vi har sett ett mönster i Luddes agerande under sista tiden och det har visat sig att han bokstavligt talat har gått över lik för att nå chefsposition till slut.

Vi är glada och upprymda över att ÄNTLIGEN få berätta för er att vår upphöjde och ärade kollega Ludde Lundblad har givits den ultimata äran av den samlade Svampriket-redaktionen. Nämligen att leda oss alla. I rollen som chefredaktör har Ludde lovat att vara rättvis och god och ingen av oss skulle någonsin påstå något annat. Aldrig. All ära åt vår nye ledare: Ludde!

 

RING ÅKLAGARN! HJÄLP OSS! NI MÅSTE HJÄLPA OSS!!!!!!!